Retourpolicy

Retourprocedure gebruiker
Wanneer een hulpmiddel bij je wordt afgeleverd, dien je te controleren of het hulpmiddel dat bij je is afgeleverd compleet en in kloppend is met de pakbon. Is dat niet het geval, neem dan direct contact met ons op onder telefoonnummer 013-533 31 03.

Indien je een hulpmiddel van ons in gebruik hebt, deze door ons aan jou is geleverd en je wilt het hulpmiddel retourneren, neem dan contact op met de zorgverzekeraar en met ons onder bovenstaand telefoonnummer. Wij maken dan een afspraak met je om het hulpmiddel op te halen. Let op: aanvullende eisen kunnen gesteld worden, dit is echter afhankelijk van de zorgverzekeraar en onder welke voorwaarden het hulpmiddel is geleverd. Dit kan per geval verschillend en kunnen wij daarom niet op voorhand aangeven.

Heb je het hulpmiddel niet direct via ons geleverd gekregen maar via één van onze distributeurs? Neem dan contact op met de betreffende distributeur.

Retourprocedure zorgverlener en distributeur
Indien een hulpmiddel van ons geretourneerd dient te worden, neem dan telefonisch contact met ons op om een retournering in orde te maken.