Ons team

Onze medewerkers proberen met grote inzet de beste hulpmiddelen te realiseren en te leveren. Bekijk hier ons veelzijdige team:

Paul Groenland

Paul Groenland

Algemeen directeur

Paul Groenland is algemeen directeur en oprichter van Focal Meditech BV. Paul houdt zich bezig met de aansturing van het bedrijf op hoofdlijnen zoals strategie, beleid en ontwikkeling.

Angela de Wildt

Angela de Wildt

Management assistent

Angela is de rechterhand van Paul. Haar brede functie bestaat uit coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden.

Luc Groenland

Luc Groenland

Technisch manager

Luc is eindverantwoordelijk voor de technische afdelingen binnen Focal, zoals productie, assemblage en logistiek. Luc werkt ruim 10 jaar bij Focal en kent alle facetten van de organisatie.

Nicky de Groot

Nicky de Groot

Operationeel manager

Nicky maakt sinds 2019 deel uit van het Focal team. Zij is breed onderlegd en mag verantwoordelijk worden gehouden voor het bedrijfsbureau, de verkoop- en marketingafdeling.

Jan Burgers

Jan Burgers

Adviseur arm-, eet- en hoofdondersteuning

Jan Burgers is fysiotherapeut. Hij fungeert als aanspreekpunt voor de andere verkoopadviseurs. Jan zijn werkgebied is voornamelijk Noord-Nederland.

Jan Overhuijs

Jan Overhuijs

Adviseur arm-, eet- en hoofdondersteuning

Jan Overhuijs is adaptatietechnicus. Zijn werkgebied  ligt met name in Midden- en West- Nederland. Hoofdondersteuning is één van Jan zijn expertisegebieden.

Jeroen Lansbergen

Jeroen Lansbergen

Adviseur arm-, eet-en hoofdondersteuning

Jeroen Lansbergen is bewegingstechnoloog en heeft ruime ervaring binnen de hulpmiddelenbranche. Zijn werkgebied ligt voornamelijk in Zuid-West Nederland en Vlaanderen.

Michiel Geilen

Michiel Geilen

Adviseur arm-, eet- en hoofdondersteuning

Michiel Geilen is ergotherapeut. Zijn werkgebied ligt voornamelijk in Zuid-Nederland. Evenals zijn collega’s heeft Michiel een brede productkennis en is daarmee een echte allrounder.

Jasper Volbeda

Jasper Volbeda

Adviseur omgevingsbedieningen en communicatiehulpmiddelen

Jasper Volbeda is zorgtechnoloog en houdt zich bezig met het adviseren van de diverse mogelijkheden omtrent omgevingsbedieningen. Ook is hij verantwoordelijk voor de communicatiemiddelen.

Lisa de Leeuw

Lisa de Leeuw

Marketing manager

Lisa is van oorsprong zorgtechnoloog. Binnen Focal is zij verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten voor zowel binnen- als buitenland.

Thomas van Eil

Thomas van Eil

Export manager

Thomas is verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties en het uitbreiden van het commerciële netwerk buiten Nederland.

team-focal

Joris van Wees

Service coördinator

Joris van Wees bewaakt de service van Focal. Hij plant de binnen- en buitenservicedienst en is verantwoordelijk voor de after sales.

Karen van den Besselaar

Karen van den Besselaar

Medewerkster bedrijfsbureau

Karen is een administratieve en organisatorische duizendpoot. Karen heeft zich gespecialiseerd in de export en ondersteunt meerdere adviseurs op administratief vlak.

team-focal

Susan van Tienhoven

Medewerkster bedrijfsbureau

Susan is de medewerkster die veel klanten als eerste aan de telefoon krijgen. Samen met Karen maakt ze het team compleet wat de planning en administratie van de adviseurs verzorgt.

Frank Peperkamp

Frank Peperkamp

Inkoper

Frank verzorgt de inkoop van diverse materialen en artikelen bij externe partijen en zorgt ervoor dat onze voorraden up-to-date blijven zodat we snel kunnen leveren.

Jessica van Pelt

Jessica van Pelt

Financial controller

Jessica is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Focal.