Update voorzorgsmaatregelen i.v.m. Corona (COVID-19) - 30 maart 2020


30-3-2020 | Beste belanghebbenden, klanten & zorgprofessionals,

Het is niemand ontgaan dat we in Nederland momenteel in een crisis verkeren. Als ‘vitaal’ aangewezen bedrijf door de overheid doen wij ons best om onze klanten zoveel mogelijk tot dienst blijven zijn. Wij willen als Focal er alles er aan doen om een veilige werksituatie te creëren voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Focal is open en bereikbaar, wij nemen de voor geschreven maatregelen van het RIVM in acht en hebben daarbij onderstaande voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • Een groot deel van onze afspraken zijn gecanceld tot 1 juni, indien de maatregel van 1,5 meter afstand niet in acht kan worden genomen kunnen wij onze afspraken niet door laten gaan. Dit om zowel uw als onze veiligheid te kunnen waarborgen.
  • Indien u griepverschijnselen vertoont (hoesten, niezen, verkouden, koorts) willen wij u vragen met ons contact op te nemen om de afspraak te verzetten.
  • Onze medewerkers bellen reeds geplande afspraken nogmaals om te controleren of wij welkom zijn en er een veilige situatie is.
  • Wij desinfecteren en reinigen al onze hulpmiddelen na ieder gebruik.
  • Onze medewerkers schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand.
  • Indien uw hulpmiddel voor reparatie moet worden aangeboden willen wij u verzoeken het hulpmiddel zo ver mogelijk te demonteren (indien mogelijk) en gereed bij de voordeur te zetten. Op deze manier wordt het contact zoveel mogelijk beperkt voor onze medewerker die het hulpmiddel komt ophalen.

 

Door bovenstaande maatregelen nemen wij onze verantwoordelijkheid in relatie tot het corona virus in de hoop dat deze periode spoedig voorbij is en wij weer terug kunnen naar de normale gang van zaken die u van ons gewend bent.

Wij hopen op uw begrip. Mocht u vragen hebben kunt u ons bellen via 013 5333103 of een mail sturen naar info@focalmeditech.nl

 

 

Deel deze pagina