Rietjeshouder actie!


12-6-2020 | Het ronddraaien van een rietje in een glas is een veel voorkomende kleine ergernis bij het drinken. Door het rietje te fixeren aan de wand van een glas of mok middels een rietjeshouder kan dit probleem eenvoudig verholpen worden. Een grote diversiteit aan rietjes zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met de Focal rietjeshouder ook passen rietjeshouders op vrijwel alle mokken, glazen en bekers.

Nog altijd krijgen wij met grote regelmaat vragen over deze rietjeshouder. Heel handig voor als het rietje bij het drinken in het glas ronddraait en daardoor het rietje niet bij de mond terecht komt. Ook krijgen we regelmatig de vraag waar deze verkrijgbaar zijn en of we deze los verkopen. De rietjeshouder wordt standaard meegeleverd met de ADL-drinkstandaard en zijn niet los te bestellen.

Echter introduceren we eenmalig een actie. Bij iedere nieuwe pasafspraak met één van de Focal adviseurs krijgt de therapeut én eindgebruiker een rietjeshouder cadeau! Deze actie geldt tot 1 september 2020.

 

 

Deel deze pagina