Noviteiten in de producten23-12-2020 | We zijn blij enkele aanvullingen te kunnen presenteren in het assortiment van de Papillon. Zo werd er weleens geconstateerd dat het bovenste kussen te weinig bereik naar voren heeft t.b.v. voldoende buiging van de nek en/of dat de contour van de schedel onvoldoende gevolgd kan worden. In het verleden werd dit dan opgevuld middels extra materiaal in het kussen. Vanaf heden is er een opvulring opgenomen in het assortiment die eenvoudig achter het kussen geplaatst kan worden.

Tevens zijn we verheugd te kunnen melden dat er nu een standaard optie is om de zijkussens op de stangetjes niet alleen wegdraaibaar te maken maar ook afneembaar. In het werkveld hoorden we vaak signalen, als de zijkussentjes of schakelaars grote delen van de dag niet gebruikt worden of de zijstangetjes afneembaar kunnen. Weggedraaid naar achter is dit breed en niet praktisch. Het zijstangetje blijft altijd wegdraaibaar maar kan dus optioneel middels een klein draaiknopje afgenomen worden.

Ook hebben we het afgelopen jaar enkele situaties gekend met extreme grote krachten op de Papillon. Hiervoor is een heavy duty Papillon ontwikkeld. De basis is daarbij versterkt, ook de onderkussens zijn voorzien van een dikkere kern zodat deze een veel hogere belasting kunnen weerstaan.

 

 

Deel deze pagina