Laatste nieuws

Focal en partners presenteren op de beurs Rehacare verschillende nieuwe producten

Zoals elk jaar exposeert Focal ook nu weer haar producten op de vooraanstaande beurs Rehacare te Düsseldorf. Dit jaar vindt deze beurs plaats van 14 t/m 17 oktober 2015, en Focal presenteert veel van haar producten weer op een mooie stand. Dit jaar combineren we onze presentatie voor het eerst met onze partners Orfomed (importeur in Duitsland) en Kinova (fabrikant van robotmanipulator Jaco en dealer in de VS/Canada).

Ook nu weer mag u van ons de introductie van verschillende hoogst functionele en vernieuwende producten verwachten. Een hoogtepunt is zonder twijfel de introductie van dynamische armondersteuning Dowing. Dowing is een mechanische arondersteuning, primair bedoeld voor gebruik aan een tafel, op de werkplek of aan een werkstoel. We durven te stellen dat Dowing behoorlijk ingenieus is – het hulpmiddel biedt ‘high-end simplicity’ aan. Deze nieuwe armondersteuning is gemakkelijk te installeren en heel kosteneffectief en zal bereikbaar worden voor diverse nieuwe gebruikersgroepen.

Een andere noviteit is de Smart Tilt Module voor onze zeer succesvolle dynamische armondersteuning Gowing. Deze module is een elektrische toevoeging welke gebruik maakt van sensor technologie voor personen met een elektrische rolstoel met stafunctie. De module zorgt bij wijziging van zit naar stand voor een perfecte uitlijning van de Gowing en verzekert voorts een goede uitlijning wanneer de rolstoel plotseling onder een grote hoek komt te staan.

Zeker ook belangrijk is de presentatie van een volledig nieuwe versie van robotmanipulator Jaco. Zowel soft- als hardware zijn volledig opnieuw ontwikkeld. De nieuwe versie is sneller en sterker dan het oudere model en biedt de keuze uit grippers met twee of drie vingers. Deze nieuwe versie is compatibel met alle door Focal eerder ontwikkelde speciale bedieningen en kan ook volledig geïntegreerd worden in de elektronica van van R-net rolstoel controllers.

Wij zien echt uit naar je komst! We zijn te vinden in hal 5, stand J25. Zie voor meer informatie over deze beurs www.rehacare.de.

 

Deel deze pagina