Laatste nieuws

EINDPRESENTATIE VAN HET MCARM PROJECT OP DE ‘DESIGN OF MEDICAL DEVICES CONFERENCE- EUROPE 2014

Gedurende drie en een half jaar werkte Focal tezamen met andere bedrijven en kennisinstituten aan de totstandkoming van een slimme armondersteuning. Deze armondersteuning is bedoeld voor gebruikers met aanzienlijke beperkingen en maakt gebruik van robottechnologie. We spreken dan ook wel van een exoskelet. De projectmedewerkers zijn er trots op om de uitkomsten van het project en een overzicht van de stand van zaken te kunnen presenteren. Dit gebeurt tijdens een Special Session van de Design of Medical Devices Conference – Europe 2014 te Delft. De Special Session vindt plaats op 23 Oktober van 14.00 – 16.00 uur. Er is s ’middags tevens een Experience Plaza waar een groot aantal voorzieningen ter ondersteuning of vervanging van de armfunctie uitgeprobeerd kan worden.

 

Meer informatie: http://designofmedicaldevices.eu/ en www.mcarm.eu
Locatie: TU Delft, Aula Conference Center, Gebouw 20, Mekelweg 5, 2628 CC Delft.
Toegang:  De sessie is toegankelijk voor genodigden van de projectpartners. Toegang op basis van beschikbaarheid van plaatsen.
Interesse? Neem vóór 16 oktober 2014 contact op met de projectadministratie bij Focal Meditech, Carine Scheffers c.scheffers@focalmeditech.nl .

 

Deel deze pagina