Advies op afstand Focal Meditech
Normaliter zou een armondersteuning of eetapparaat van Focal Meditech uitgeprobeerd worden met hulp van één van onze adviseurs op locatie. Heel normaal, direct en persoonlijk. Echter is dit momenteel niet mogelijk door de huidige coronacrisis.

Toch willen wij ook op afstand graag bereikbaar blijven en hulp bieden daar waar mogelijk. Daarom is het vanaf nu mogelijk om ons te bereiken voor overleg en advies op afstand. Vanuit uw eigen veilige omgeving! Wij zitten klaar voor u om u telefonisch, of nog beter via videobellen, te woord te staan. Het is dan mogelijk dat de informatie-uitwisseling visueel wordt ondersteund. Zo kunnen we toch die eerste belangrijke stappen zetten in het creëren van uw Focal oplossing of de huidige situatie verbeteren. Een pure tijdwinst!

 

Enkele voorbeeldvragen die wij allen op afstand kunnen beantwoorden en behandelen zijn:

  • Is een eetapparaat of drinkvoorziening iets voor mij?
  • Functioneert mijn Focal hulpmiddel nog naar behoren?
  • Zijn er tips en tricks bij het gebruik van mijn Focal hulpmiddel?
  • Past mijn huidige hulpmiddel nog bij mijn situatie?

 

Kortom, heeft u als toekomstige gebruiker, bestaande gebruiker of therapeut een vraag en verwacht u dat Focal een oplossing kan bieden die u verder kan helpen? Neem met ons contact op en wij adviseren u graag vakkundig.

We zullen gebruik maken van tijdsblokken, binnen deze tijdsblokken wordt u ingedeeld en neemt een Focal adviseur contact met u op. Door onderstaand formulier in te vullen meldt u zich aan voor advies op afstand.

 

Aanvragen

 


Hoe werkt videobellen?

 

Heeft u een voorkeursdatum voor de afspraak? Het advies op afstand kan elke werkdag tussen 10:00u-12:00u en 14:00u-16:00u