24-02-2022

Stichting DOVIE – Drempelloos Op Vakantie In Engeland

Stichting DOVIE – Drempelloos Op Vakantie In Engeland

Hoe fijn is het om in Engeland op vakantie te kunnen, ook wanneer je een beperking hebt! Via Stichting DOVIE realiseer je dat eenvoudig. Stichting DOVIE werkt samen met de Engelse stichting: “Flat Spaces” die een volledig aangepaste vakantiewoning in het Zuid-Engelse Hampshire beheert en faciliteert. Hierdoor kan je zorgeloos op vakantie en kan je genieten van alles wat Engeland te bieden heeft.

Intensieve zorg
De vakantiewoning is specifiek bedoeld voor rolstoelgebruikers met intensieve zorg én hun familie en/of verzorgende(n). De volledig aangepaste vakantiewoning  is van alle gemakken voorzien en neemt daarmee een grote drempel weg om niet op vakantie gaan. Door de aangepaste inrichting kan bijna alle intensieve zorg geboden worden, denk hierbij aan een plafondlift, een elektrisch hoog-laag bed en een alarmeringssysteem in de slaapkamer.

Financiële ondersteuning
Via Stichting DOVIE kunnen rolstoelgebruikers met intensieve zorg en hun familie en of verzorgende financiële ondersteuning ontvangen (40% korting op de huurprijs). Dat maakt het voor de doelgroep nog toegankelijker om in Engeland te genieten van een drempelloze vakantie.

Boeken

Via de website van DOVIE www.stichtingdovie.nl/boek-je-reis kun je zien welke weken beschikbaar zijn. Boek je reis via Adriaan Aerts, oprichter van Stichting DOVIE op 06 -2511 2707. Hij is de contactpersoon en kan tevens antwoord geven op al je vragen rondom de reis, het verblijf en het boeken.

Stichting DOVIE is een non-profit organisatie, heeft een Anbi status en werkt alleen met enthousiaste vrijwilligers. Adriaan Aerts is een van onze tevreden gebruikers van een Papillon hoofdsteun, welke hij tijdens het rijden en reizen veel gebruikt. Ook heeft hij twee op maat gemaakte handverwarmers op zijn werkblad die zorgen voor soepele en warme spieren zodat hij zijn rolstoelbesturing kan bedienen. Wil je meer weten over Stichting DOVIE of over het mooie Engeland, neem een kijkje op de website.

Meer nieuws