06-10-2022

Soepele en warme spieren met een handverwarming!

Soepele spieren, warme vingers en voldoende bewegingsmogelijkheden de vele voordelen van een handverwarming!

Nu de herfst zijn intocht heeft gemaakt zetten we onze handverwarming even in het zonnetje.

De mogelijkheden voor een handverwarming zijn eindeloos. Wil je er een voor één hand of voor twee? Wil je hem rondom je stuurkast aan de armlegger of toch liever midden op je werkblad omdat de joystick zich daar bevindt? Heb je behoefte aan één verwarmingselement of misschien zelfs twee? Wil je een lange manchet zodat de warmte goed gevangen blijft of een kortere zodat je er eenvoudig in en uit de kap kan bewegen? Elke handverwarming is een knap stukje maatwerk!

Een handverwarming bestaat uit twee tot drie delen. Het handverwarmingselement, een op maat gemaakte handverwarmingskap en eventueel een losse schakelaar. Met de losse schakelaar kan de het verwarmingselement bediend worden, we kunnen deze bediening ook in de rolstoelbesturing integreren waardoor een losse schakelaar niet zou hoeven.

Krijg je binnenkort een nieuwe rolstoel, een nieuw werkblad of zie je je bestaande handverwarming graag aangepast? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende passing. Tijdens de passing laten we de opties zien en bekijken we wat het beste aansluit.

Meer nieuws