Dennis Prins Jaco Camerahouder

Focal levert maatwerk voor complexe rolstoelopbouw en vindt altijd een oplossing

Wij ontvingen de vraag van Dennis of wij mee konden denken hoe hij zijn vlogcamera kon gebruiken middels zijn Persoonlijk robot Jaco. Dennis heeft een eigen YouTube kanaal: Djprincenl waar hij Engelstalige video’s plaatst over zijn muziek en zijn dagelijkse leven.

Op basis van de houder van het speciale bestek voor de Jaco die al bestond hebben we een adapter gemaakt waar Dennis zijn vlog camera op kan monteren. Hierdoor kan hij variëren tussen verschillende camerahoeken en hoeft hij geen gebruik te maken van bijvoorbeeld een extra statief of zijn werkblad om de camera op te plaatsen.

Net als met alles wat bij de Jaco komt kijken is ook hier wat oefening en inschattingsvermogen bij betrokken. Samen met Dennis zijn we tot een zeer stabiele houder gekomen, wat mogelijk ook een oplossing kan bieden voor andere creatieve mensen die gebruik maken van een Jaco. Dit kleine stukje maatwerk geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld een microfoon, camera of telefoon vast te houden in de hand van de Jaco.

In een van Dennis zijn vlogs verteld hij over het maatwerk en laat hij zien hoe de houder functioneert. Hier vind je de link naar de vlog: No Disabilities, Only Possibilities ep. 7

Foto's en films

Specialist nodig voor maatwerk of complexe opbouw?

Focal helpt je verder. Neem contact op, laat je terugbellen of stel een vraag.

+31 13 533 31 03
maatwerk@focalmeditech.nl

Specialist voor maatwerk
Maximale uploadgrootte: 5MB

Meer voorbeelden van maatwerk

Elektrisch wegzwenkbare beademing

Bij het opbouwen van een nieuwe rolstoel was de wens om op deze stoel een elektrisch wegzwenkbare arm op te bouwen waaraan de beademingsslang kon worden bevestigd. Op die manier kan er naar behoefte....