Copyright 2008 Focal Revalidatietechniek BV
  • Nederlands - nl-NL
  • English (United Kingdom)
linkedin

Zoeken


probleemgestuurdzoeken
Rehacare 2011
Van 21 tot en met 24 september 2011 vindt te Düsseldorf de beurs Rehacare plaats. Rehacare is wellicht wereldwijd de grootste en meest bekende beurs op het terrein van hulpmiddelen en thuiszorg. Ook dit jaar zijn wij weer present met een grote en informatieve stand.

U vindt ons evenals vorig jaar in hal 5, standnr. J25. Getoond wordt het gehele productassortiment. Noviteiten van dit jaar zijn allereerst de nieuwe dynamische armondersteuning Darwing, een high- end armondersteuning die gebruik maakt van een geheel nieuw dubbel balansprincipe. Voorts zijn er verdere uitbreidingen in bediening en montage van persoonlijke robot Jaco.

Ook presenteren we diverse nieuwe apparaten binnen de divisie Speciale Bedieningen. Het gaat dan met name om aanvullingen op het terrein van alarmering en telefonie. Vergeet echter niet om even de sociale robotzeehond Paro in de arm te nemen. Paro krijgt dit jaar van de beursorganisatie extra aandacht. Kijk hem even in de ogen en u weet waarom.. U bent van harte welkom op onze stand! Meer nieuws over de beurs Rehacare via www.rehacare.de.